Over KP Opslag

Over KP Opslag

KP Opslag biedt veelzijdige mogelijkheden voor opslag- en kantoorruimtes. In totaal verhuren wij zo’n 25000 m2. Centraal gelegen in Grootegast zijn wij goed bereikbaar voor vele klanten uit de omgeving van onder andere Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en Drachten. De diversiteit aan mogelijkheden zorgt voor een diversiteit van klanten. Wij bieden passende oplossingen voor kleine bedrijven, grote bedrijven en particulieren.

KP Opslag maakt veilige opslag tegen een laag tarief mogelijk

Door onze ligging kunnen de tarieven voor opslag laag worden gehouden en mede hierdoor zijn we tot 40% goedkoper dan verhuurders van opslag in stedelijke gebieden. Een scherpe prijs voor opslag is fijn, maar u wilt natuurlijk dat uw spullen wel veilig en goed worden opgeslagen. Wij verwezenlijken dit met het verhuren van prima geconditioneerde opslagruimtes, voorzien van veilige afsluiting. De buiten- en binnenruimte van KP Opslag worden beveiligd middels camerabewaking en sensor beveiliging, met doorschakeling naar een alarmcentrale. Tijdens openingstijden is er altijd personeel aanwezig en bovendien wordt extra beveiliging verwezenlijkt door hekwerk om het gehele terrein heen.

Wij denken met de klanten mee en bieden maatwerk bij opslag en kantoorruimte

KP Opslag denkt met de klanten mee. Heeft u advies nodig voor een passende opslagruimte? Dan vertellen we u graag over de mogelijkheden en ook kunnen wij voor u berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft. Onze service is ook bij de verhuur van kantoorruimtes zichtbaar. Ongeacht de omvang van uw bedrijf en de periode dat u een kantoorruimte wilt huren, biedt KP Opslag u de juiste oplossing.