Opslag

Opslag

Wilt u een opslagruimte huren voor tijdelijke of langdurige opslag van uw inboedel of goederen? Zowel particulieren als bedrijven kunnen uitstekend terecht bij KP Opslag in Grootegast. Wij hebben verschillende soorten ruimtes voor binnen- en buitenopslag tot beschikking waarin u uw spullen veilig kunt opslaan. KP Opslag biedt u de volgende voordelen:

  • Goedkope opslag
  • Veilige opslag
  • Voor tijdelijke of langdurige opslag
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Maatwerk opslag
  • 6 dagen in de week geopend

Veilige mogelijkheden voor binnenopslag en buitenopslag

KP Opslag biedt de ruimte aan allerlei soorten opslag. Voor binnenopslag beschikken we over ruimtes variërend van 27 tot en met 110 vierkante meter. Dit maakt maatwerk bij opslag mogelijk. De geconditioneerde ruimtes worden dag en nacht beveiligd door middel van camerabewaking en sensor beveiliging met doorschakeling naar een alarmcentrale. Het grote terrein biedt ruimte voor buitenopslag en ook daar is optimale veiligheid gegarandeerd. U heeft de beschikking tot eigen toegangsmogelijkheden. De goede logistieke voorzieningen maken dat alle soorten goederen zorgvuldig kunnen worden gelost en geladen. Zo zijn er naast diverse dockshelters ook heftrucks en andere transport mogelijkheden.

Zeer lage tarieven voor opslag

KP Opslag hanteert lage tarieven voor opslag nabij Groningen. Hoe? De ligging van KP Opslag in Grootegast maakt het mogelijk om de tarieven laag te houden en hiermee zijn we wel tot 40% goedkoper dan opslagverhuur in stedelijke gebieden. De centrale ligging in het noorden maakt dat vele particulieren en bedrijven uit de omgeving van Groningen, Drachten, Leeuwarden en Heerenveen gebruik maken van onze opslagmogelijkheden. De opslagruimtes zijn snel en gemakkelijk vanaf de snelweg te bereiken.