Kantoor

Kantoor

Voor het huren van een kantoorruimte nabij Groningen gaat u naar KP Opslag. KP Opslag beschikt over meerdere en verschillende kantoorruimtes die zich uitstekend lenen voor dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Ook kunt u de kantoorruimtes huren voor periodieke bijeenkomsten of het organiseren van cursussen.

Kantoormogelijkheden voor ondernemingen

De kantoorruimtes van KP Opslag zijn verdeeld over twee locaties. Deze locaties zijn op steenworp afstand van elkaar verwijderd. Beide locaties bieden volop mogelijkheden voor zowel kleine als grote ondernemingen. Bijpassend aan de grootte van uw bedrijf kunt u een passende bedrijfsruimte huren, variërend van 25 m² tot wel honderden vierkante meters. Op één van de locaties zijn er meerdere verdiepingen. Deze zijn via de ruime trap én lift te bereiken en hiermee zijn alle ruimtes goed begaanbaar.

Faciliteiten van de kantoorruimtes

De kantoorruimtes zijn stijlvol en modern aangekleed. KP Opslag denkt graag met u mee voor het verwezenlijken van een passende kantoorruimte. U kunt de ruimte geheel zelf inrichten en desgewenst kan de kantoorruimte in overleg worden voorzien van verschillende extra faciliteiten. De ligging in Grootegast maakt uw kantoorruimte goed bereikbaar en zowel de medewerkers als bezoekers kunnen met alle gemak gebruik maken van de beschikbare en ruime parkeergelegenheid.