Opslagruimte Groningen

Opslagruimte Groningen

Voor een ruime opslagruimte in Groningen bent u aan het juiste adres bij KP Opslag. Wij beschikken over diverse opslagruimtes in Grootegast, slechts enkele minuten van Groningen. Hier kunt u verschillende spullen veilig en onder de juiste omstandigheden laten opslaan door onze specialisten. Wij bieden al jarenlang tal van opslagmogelijkheden aan particulieren en bedrijven in Groningen en omstreken.

Voor een veilige opslagruimte nabij Groningen

Zoals gezegd biedt KP Opslag diverse soorten opslagruimtes. Deze variëren van een grootte van 27 tot 110 meter. Wij leveren maatwerk, zodat klanten er zeker van zijn dat de gewenste spullen op juiste wijze kunnen worden opgeslagen. Opslag in Groningen kan bij KP Opslag voor lange en korte termijn. Bijvoorbeeld voor de tijdelijke opslag van uw inboedel of voor langdurige opslag van zakelijke archieven. Alles is mogelijk. Wij bieden dan ook binnen- en buitenopslagruimtes.

Uw opslagruimte is altijd optimaal beveiligd. KP Opslag werkt met camerabewaking en sensor beveiliging, met een directe doorschakeling naar de alarmcentrale. Ons terrein is tevens voorzien van een hek voor extra veiligheid.

Opslagruimte in Groningen voor een scherpe prijs

Omdat KP Opslag is gevestigd in Grootegast in plaats van in een grote stad zoals Groningen of Leeuwarden, kunnen we een scherp tarief hanteren voor een opslagruimte. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken zijn we snel te bereiken vanaf de snelweg.

Wilt u weten wat KP Opslag voor u kan betekenen? Laat ons weten wat u wilt opslaan en hoeveel opslagruimte u nodig heeft, zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken.