Opslag unit Groningen

Opslag unit Groningen

Wilt u uw eigendommen of goederen opslaan in een goed beveiligde opslag unit in of nabij Groningen? Laat u eens informeren door KP Opslag. Wij verzorgen al jaren opslag voor particulieren en bedrijven uit Noord Nederland, en beschikken over verschillende soorten units voor verschillende vormen van opslag.

Beveiligde unit voor optimale opslag nabij Groningen

KP Opslag nabij Groningen biedt een tal van mogelijkheden voor opslag. Zo kunt u als particulier of ondernemer bij ons terecht met uw spullen. Wij slaan veelal inboedels op, maar ook veel archieven of andere zakelijke spullen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij informeren u graag!

U kunt uw eigendommen in een unit laten opslaan voor lange of korte termijn. Onze units variëren in grootte, zo beschikken wij over opslagboxen van 10 tot maar liefst 100 meter. Iedere unit is voorzien van optimale beveiliging, door middel van camera beveiliging en sensor beveiliging. Er is een directe doorschakeling naar een alarmcentrale en het terrein is beveiligd met een hekwerk.

Een opslag unit in Groningen voor een scherp tarief

KP Opslag is gevestigd in Grootegast. Dit heeft als voordeel dat we kunnen werken met extra lage tarieven. We zijn goed te bereiken vanaf de grote Noordelijke steden zoals Groningen, Leeuwarden en Drachten, daar we aan de snelweg zitten.

Voor meer informatie over onze opslag units en alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken indien gewenst direct een prijsopgave voor u, zodat u weet wat u kunt verwachten.