Opslag Roden

Opslag Roden

Voor veilige opslag nabij Roden kunt u terecht bij KP Opslag. Gevestigd in Grootegast zijn onze opslagruimtes vanaf de snelweg gemakkelijk en snel bereikbaar. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor alle soorten opslag, voor zowel particulieren als bedrijven. Zoekt u een plek om uw inboedel, uw motor of zakelijke goederen te stallen? Dan bieden wij als opslag nabij Roden u de passende oplossing.

Voor tijdelijke en langdurige opslag nabij Roden kunt u bij ons terecht

KP Opslag nabij Roden maakt flexibel gebruik van een opslagruimte mogelijk. U vindt op het beveiligde terrein diverse ruimtes voor binnen- en buitenopslag. De opslagruimtes zijn beschikbaar van 27 tot en met 110 vierkante meter en zijn te huur voor een korte of langdurige periode. U bepaalt zelf hoe lang u gebruik maakt van de opslagruimte en daardoor betaalt u nooit meer dan nodig is. Bovendien draagt onze ligging bij aan een lager opslagtarief ten opzichte van opslagaanbieders uit stedelijke gebieden.

Dag en nacht beveiliging draagt bij aan veilige opslag nabij Roden

De verschillende opslagruimtes worden dag en nacht beveiligd middels camerabewaking, sensor beveiliging en hekwerk dat geplaatst is om het gehele terrein heen. De ruime openingstijden en beschikking tot eigen toegangsmogelijkheden maken het mogelijk dat u eenvoudig en snel bij uw spullen kunt komen. De opslag nabij Roden is voorzien van uitstekende logistieke voorzieningen die opslag voor particulieren en bedrijven goed mogelijk maakt. Met diverse dockshelters, heftrucks, andere transport mogelijkheden en verscheidene opslagruimtes biedt KP Opslag nabij Roden uitstekende mogelijkheden voor alle soorten opslag.