Opslag Leek

Opslag Leek

Bij KP Opslag nabij Leek slaat u voor een voordelig tarief uw eigendommen en/of goederen op. Wij bedienen al jarenlang particulieren en bedrijven in Noord-Nederland door goed beveiligde opslagruimtes aan te bieden.

Optimaal beveiligde opslag unit nabij Leek

KP Opslag nabij Leek beschikt over verschillende opslagruimtes variërend in groottes van 10 tot 100 meter. Hier kunt u privé spullen opslaan zoals meubelen, maar ook zakelijke spullen zoals een kantoorarchief. KP Opslag biedt tal van mogelijkheden en informeert u dan ook graag. Geen idee wat voor ruimte u nodig heeft? Wij helpen u met een passend advies.

Wat voor opslag unit u ook nodig heeft, iedere box is optimaal beveiligd. Wij werken met camerabeveiliging en sensor beveiliging dat een directe doorschakeling heeft naar de alarmcentrale. Daarnaast is ons terrein beveiligd met een hek.

Een opslag unit nabij Leek voor een scherpe prijs

U vindt de opslag ruimtes van KP Opslag in Grootegast, nabij Leek. Wij hebben er bewust voor gekozen om in Grootegast te blijven, omdat de kosten die we maken een stuk lager zijn dan in een grote stad als Groningen of Leeuwarden. Om deze reden kunnen we werken met scherpe tarieven.

KP Opslag is makkelijk en snel te bereiken vanaf de snelweg. Wij zijn 6 dagen per week geopend en op deze dagen heeft u uiteraard toegang tot uw opslag unit.

Wilt weten wat KP Opslag nabij Leek voor u kan betekenen? Wij voorzien u graag van de nodige informatie en maken indien gewenst meteen een prijsopgave voor u op.