Opslag Groningen

Opslag Groningen

Voor goedkope opslag nabij Groningen, kunt u terecht bij KP Opslag. Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Misschien bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel of naar een opslagmogelijkheid voor uw zakelijke goederen. Met opslagruimtes variërend van 27 tot 100 meter bieden wij de passende oplossing voor opslag Groningen.

Veilige opslag nabij Groningen met uitstekende voorzieningen

Op het opslagterrein vindt u diverse mogelijkheden voor binnenopslag en buitenopslag. De verschillende opslagruimtes worden beveiligd door middel van camerabewaking en sensor beveiliging. Bij alarmering wordt er een melding gemaakt bij een alarmcentrale. Voor extra beveiliging is er ook hekwerk om het gehele terrein geplaatst. Naast de uitstekende beveiliging beschikt KP Opslag nabij Groningen over andere voorzieningen. Bij het huren van een opslagruimte krijg u de beschikbaarheid tot eigen toegangsmogelijkheden. De goede logistieke voorzieningen maken dat alle soorten vervoer veilig kunnen lossen en laden. Zo zijn er dockshelters, heftrucks en andere transport mogelijkheden.

Voor opslag bij Groningen tegen een laag tarief

KP Opslag nabij Groningen richt zich op particuliere en zakelijke klanten. Of het nu gaat om inboedel, goederen of ander materiaal, wij denken met de klant mee en bieden de juiste oplossing voor opslag bij Groningen. Gevestigd in Grootegast zijn wij gemakkelijk en snel vanaf de snelweg te bereiken. De ligging in Grootegast maakt ook mogelijk dat wij lagere opslagtarieven kunnen hanteren, hierdoor zijn we goedkoper dan aanbieders uit de stad. Voor meer informatie over tijdelijke of langdurige opslag nabij Groningen kunt u contact met ons opnemen.