Opslag Friesland

Opslag Friesland

Voor het opslaan van spullen in een beveiligde ruimte in of nabij Friesland gaat u naar KP Opslag. KP Opslag is gevestigd in het Groningse Grootegast, vlakbij de grens van Friesland. Wij bedienen dan ook klanten uit heel Noord-Nederland en dus ook uit Friesland.

Goed beveiligde opslag units nabij Friesland voor al uw spullen

Al jaren bedient KP Opslag particulieren en ondernemers uit voornamelijk Groningen en Friesland. Wij beschikken over verschillende opslagruimtes voor bijvoorbeeld inboedelopslag of de opslag van kantoorarchieven. Maar voor een kleine hoeveelheid spullen kunt u bij ons terecht. Wij verhuren opslagboxen variërend in groottes van 10 tot 100 meter. Hier kunt u uw eigendommen voor de lange of korte termijn opslaan.

Bij opslag draait het allemaal om veiligheid. KP Opslag werkt met camerabeveiliging en sensor beveiliging met directe aansluiting op de alarmcentrale. Tevens is ons terrein omringd met een hek. De boxen zijn goed geconditioneerd zodat uw spullen in goede staat blijven.

Opslag nabij Friesland voor een scherp tarief

Waarom KP Opslag gevestigd is in Grootegast? Omdat we hier zitten kunnen we werken met scherpe tarieven. Een opslagterrein in een grote stad in Groningen of Friesland is natuurlijk een stuk duurder. Om het u makkelijk te maken is ons terrein gelegen nabij de snelweg. KP Opslag is goed bereikbaar. Wij zijn 6 dagen per week geopend en op deze dagen heeft u toegang tot uw spullen.

Voor meer informatie over onze opslagmogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.