Opslag box prijzen Groningen

Opslag box prijzen Groningen

Zoekt u het internet af voor de prijzen van een opslag box in of nabij Groningen? Zoek niet verder, maar vraag vrijblijvend een offerte op bij KP Opslag. Wij verhuren opslag boxen in Grootegast (vlakbij Groningen) voor scherpe prijzen. Wij bedienen particulieren en ondernemers, en bieden opslag voor de lange en korte termijn.

KP Opslag nabij Groningen werkt met scherpe prijzen en optimale beveiliging

KP Opslag biedt al jaren opslagmogelijkheden voor particulieren en bedrijven in Groningen en omstreken. Onze units variëren van een grootte van 10 meter tot maar liefst 100 meter. Hierin kunnen alle mogelijke eigendommen en goederen worden opgeslagen. Zo zijn onze boxen bijvoorbeeld gevuld met inboedels en (kantoor)archieven. Weet u niet hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Onze medewerkers adviseren u graag!

Als u uw spullen eenmaal heeft opgeslagen in een box kunt u deze natuurlijk zelf beheren. KP Opslag is 6 dagen per week geopend en op deze dagen heeft u toegang tot uw box. De box wordt 24/7 beveiligd door middel van camerabeveiliging en sensor beveiliging.

Lage prijzen voor een opslag box nabij Groningen

KP Opslag is gevestigd in Grootegast. Omdat de grond hier goedkoper is kunnen we aantrekkelijke prijzen bieden. Onze tarieven zijn een stuk scherper dan die van onze concurrenten die gevestigd zijn in de grote Noordelijke plaatsen zoals Groningen of Leeuwarden. De opslag box is echter makkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

Wilt u meer informatie over onze opslag boxen en onze prijzen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag!