Opslag box Groningen

Opslag box Groningen

Voor een goed beveiligde opslag box in Groningen gaat u naar KP Opslag. Wij zijn gevestigd in Grootegast en vanaf Groningen makkelijk en snel te bereiken. Wij bedienen particulieren en bedrijven, en bieden opslagboxen op maat voor tijdelijk en langdurige opslag. Genoeg redenen om uw kostbare spullen op te slaan bij KP Opslag!

Veilige opslag box voor korte en lange termijn

KP Opslag biedt een opslag box voor iedere vorm van opslag, bijvoorbeeld voor inboedelopslag of het opslaan van zakelijk archieven. U kunt de spullen voor zowel lange als korte termijn laten opslaan.

KP Opslag nabij Groningen beschikt over meer dan 100 boxen met een variërende grootte van 10 tot 100 meter. Iedere opslag box is goed geconditioneerd en optimaal beveiligd. Zo is ons terrein voorzien van camerabewaking en sensor beveiliging, met directe doorschakeling naar een alarmcentrale. Het terrein is tevens voorzien van een hekwerk voor extra veiligheid.

Huur een opslag box nabij Groningen voor een aantrekkelijk prijs

KP Opslag is zoals gezegd gevestigd in Grootegast. Dit brengt een groot voordeel met zich mee, namelijk dat wij kunnen werken met lage tarieven. De grond is natuurlijk goedkoper dan in een grote stad in het Noorden. Om ons terrein zo bereikbaar mogelijk te maken zijn wij gevestigd bij de snelweg. Vanaf onder andere Groningen, Leeuwarden en Drachten bereikt u makkelijk en snel ons terrein.

Wilt u uw spullen ook laten opslaan bij KP Opslag? Wij vernemen graag wat u wilt en nodig heeft, zodat we u een passend aanbod kunnen doen.