Inboedelopslag Groningen

Inboedelopslag Groningen

Bent u op zoek naar een ruimte voor inboedelopslag in of nabij Groningen? Dan bent u aan het juiste adres bij KP Opslag. Onze opslagruimtes zijn te vinden in Grootegast, enkele minuten van Groningen. Hier kunt u uw inboedel makkelijk en veilig stallen voor een korte of lange periode.

Beveiligde ruimte voor inboedelopslag nabij Groningen

Heeft u uw oude woning al verkocht, maar is uw nieuwe woning nog niet klaar? Verblijft u tijdelijk in het buitenland? Gaat u vloer aanpakken en moeten alle meubels tijdelijk uit huis? In dit soort situaties biedt inboedelopslag de oplossing.

KP Opslag nabij Groningen beschikt over verschillende ruimtes voor langdurige en korte inboedelopslag, met een grootte variërend van 10 meter tot 100 meter. Deze ruimtes zijn optimaal beveiligd met camerabewaking en sensor beveiliging. Tevens is ons terrein afgesloten met een hek voor extra beveiliging.

De opslagruimtes worden veelal gebruikt voor inboedelopslag, maar u kunt er natuurlijk ook andere spullen in opslaan. Zo maken ook ondernemers veel gebruik van de opslagruimtes van KP Opslag.

Inboedelopslag nabij Groningen voor een aantrekkelijke prijs

Omdat de opslagruimtes van KP Opslag gevestigd zijn in Grootegast in plaats van een grote stad als Groningen of Leeuwarden, kunnen wij werken met scherpe prijzen. Ons terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg, zodat u makkelijk uw spullen kunt afgeven of afhalen. Wij zijn 6 dagen per week open en dan heeft u uiteraard toegang tot uw opslagbox.

Voor meer informatie over inboedelopslag bij KP Opslag kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.